Усупереч рішенню суду медсестру в с Подвірне на Буковині не пускають на робоче місце+

Звільнили, бо шукала справедливості. Медична сестра з Подвірного Новоселицького району поплатилась робочим місцем за те, що хотіла довести порушення в роботі місцевої амбулаторії. Майже рік тривала судова тяганина, і зараз жінку поновили на роботі в медзакладі, проте не впускають до власного кабінету. Що стало причиною протистояння головної лікарки й медсестри

Реклама

Коментарі:

  • Скажіть будь – ласка, чому абсолюто всі слова медичних праціників, присутніх на відео жителів села та “місцевого юриста” були вирізані ?
    Дивовжині “правники” редакції ніби відображають порушені трудові права працівників, тим самим обмежують конституційні права громадян на свободу думки та слова…

  • Стаття 32. Переведення на iншу роботу. Змiна iстотних умов працi

    Переведення на iншу роботу на тому ж пiдприємствi, в установi, органiзацiї, а також переведення на роботу на iнше пiдприємство, в установу, органiзацiю або в iншу мiсцевiсть, хоча б разом з пiдприємством, установою, органiзацiєю, допускається тiльки за згодою працiвника, за винятком випадкiв, передбачених у статтi 33 цього Кодексу та в iнших випадках, передбачених законодавством.

    Не вважається переведенням на iншу роботу i не потребує згоди працiвника перемiщення його на тому ж пiдприємствi, в установi, органiзацiї на iнше робоче мiсце, в iнший структурний пiдроздiл у тiй же мiсцевостi, доручення роботи на iншому механiзмi або агрегатi у межах спецiальностi, квалiфiкацiї чи посади, обумовленої трудовим договором. Власник або уповноважений ним орган не має права перемiщати працiвника на роботу, протипоказану йому за станом здоров’я.

Залишити коментар