Інвестори з Китаю і Румунії зацікавлені у співпраці з Новодністровською громадою

У місті Новодністровськ невдовзі має запрацювати індустріальний парк і кілька інвесторів з Румунії та Китаю вже готові готові вкласти кошти та стати резидентами парку.

Про це у Сокирянах під час круглого столу представників громад району із мерами молдовських міст повідомив заступник голови Новодністровської ОТГ Ігор Нажига, пише ІА АСС.

На захід запросили мерів молдовських міст – Єдинці, Бричани та Окниця, з якими наші громади обмінювались досвідом залучення іноземних інвестицій та намагались окреслити спільні проблеми цього регіону та можливі шляхи їх вирішення.

Серед іншого, фахівці згадали і про нерозкриті можливості створеного у Новодністровську індустріального парку, який може стати осередком зростання для територій в радіусі 50 км від міста. А сюди входять і молдовські міста Єдинці, Бричани і Окниця.

“Сподіваюсь, що з допомогою в тому числі і міжнародних партнерів, ми зможемо залучати якомога більше підприємців до нашого індустріального парку та розвивати наш регіон. На сьогодні у нас є вже попередні домовленості з кількома іноземними резидентами. Мова йде про румунів, є навіть зацікавленість в інвесторів з Китаю. Але поки що не хочемо передчасно розкривати їхні назви і галузі, в яких вони спеціалізуються”, – заявив заступник міського голови Новодністровська Ігор Нажига.

 

Фото – Новини Новодністровська

Реклама

Залишити коментар