BIHUS.info: Главу Офіса президента Андрія Богдана та девелопера Вавриша повʼязує спільний будівельний бізнес

Девелопера, який представляв проєкт переїзду Офісу президента з Банкової на Європейську площу, Андрія Вавриша та главу ОП Андрія Богдана повʼязує спільний бізнес. Про це йдеться в розслідуванні BIHUS.info.

За даними журналістів, житловий комплекс на проспекті Перемоги, який будує компанія SAGA Development (Вавриш працює в ній виконавчим директором), будується на орендованій землі. Власник оренди — компанія «Кармен Трейдінг», директором якої був Олександр Коваленко. «Коваленко — довірена особа керівника Офісу президента Андрія Богдана. Саме йому Богдан цьогоріч виписував довіреність на розпорядження своїми земельними ділянками в селі Забуяння під Києвом», — йдеться в розслідуванні.

Імʼя Коваленка фігурує в довіреності на розпорядження (продаж, обмін, передачу в іпотеку, здачу в найм, оренду) 53 земельними ділянками Андрія Богдана.

Також, Андрій Вавриш, який представляв проєкт будівлі нового Офісу президента і з яким пов’язують двох кандидатів (Ганну Бондар і Дмитра Гуріна) від «Слуги народу» по мажоритарних округах у Києві, консультує кандидата в народні депутати і гендиректора каналу «1+1» Олександра Ткаченка.

Вавриш розповів, що проєкт переїзду Адміністрації президента , і в Київській міськадміністрації він кілька років вивчав питання перенесення урядового кварталу.

Реклама

Залишити коментар