У Києві двоє нетверезих чоловіків розірвали бюлетні для голосування

Про ці випадки повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Перший випадок стався у Дарницькому районі столиці.

“До поліції звернулася голова дільничної комісії та повідомила про порушення виборчого законодавства.
На місці події слідчо-оперативна група Дарницького управління поліції встановила, що на виборчий дільниці 34-річний місцевий житель, перебуваючи у стані сп’яніння, отримав бюлетень і навмисно розірвав його”, – йдеться в повідомленні.

Другий чоловік розірвав бюлетні у дільниці на вулиці Празькій.

П’яний чоловік пояснив свій вчинок тим, що він не підтримує жодного із кандидатів у народні депутати.

“До поліції звернувся голова виборчої комісії та повідомив, що на виборчій дільниці по вулиці Празькій 56-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння порвав свої бюлетні. На місце події виїхали слідчо-оперативна група та патрульні.
Працівникам поліції свої дії чоловік пояснив тим, що він не підтримує жодного з кандидатів і не хотів, аби хтось міг скористатися його бюлетенем. За результатами тесту, правопорушник перебував у стані алкогольного сп’яніння (2,05 проміле)”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці склали на чоловіків адміністративні матеріали за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та за ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Їм загрожує адміністративний арешт до п’ятнадцяти діб.

Реклама

Залишити коментар