Здають нерви: голова Сокирянської райради Козак накинувся на агітаторів

У Чернівецькій області голова Сокирянської районної ради влаштував “розбірки” з групою волонтерів, які розповсюджували агітаційні матеріали на підтримку одного з кандидатів у народні депутати.

Про це волонтерка Дарія Пальчик повідомила 19 липня у коментарі журналістам, пише molbuk.ua.

За її словами, інцидент стався сьогодні в селі Ломачинці Сокирянського району.

“Ми з групою волонтерів – а це приблизно 10 людей – займалися агітацією – розносили листівки по селу. Раптом до нас під’їхала “Тойота” чорного кольору. Автівка зупинилася, почалась ненормативна лексика у наш бік. У машині був якийсь чоловік, ми не знали, хто то. Він не представився. Але вже згодом ми дізналися, що це за особа”, – розповіла 18-річна дівчина, додавши, що то був Василь Козак.

Вона розповіла, що Козак вимагав у агітаторів показати паспорти, а також погрожував піти в їхні навчальні заклади і докласти зусиль, щоб їх вигнали.

“Ми дуже злякалися, бо не очікували, що такий кремезний чоловік може собі таке дозволити. Ми не знали, на що ми можемо чекати від нього”, – сказала Дарія.

“Це ганебний інцидент. Козак є посадовцем місцевого самоврядування, і з лайкою кидається на моїх прихильників, які повідомляють у селі Ломачинці щодо моєї позиції на цих виборах. Він точно не зробив висновків з Революції Гідності. Пам’ятаєте, новий етап Революції гідності розпочався з того, що “Беркут” побив студентів? Василь Козак робить це саме у Ломачинцях. Це точно не личить “новим обличчям” – мати таких VIP-агітаторів”, – повідомив народний депутат Максим Бурбак.

 

Детально – дивіться сьогодні о 19:30 на телеканалі ТВА.

Реклама

Залишити коментар