Олексій Каспрук назвав фейком інформацію, яку поширили окремі ЗМІ про його відсутність на роботі впродовж двох тижнів

Про це він заявив 15 липня під час брифінгу у міськраді.

“Було багато інформації, що я був відсутнім на роботі два тижні. Це абсолютний фейк. Я був у відрядженні п’ять днів. Перебував у Канаді, в Торонто, де проводилася велика конференція. На ній були присутні всі фінансові донори України, у тому числі ті, які фінансують наші великі проекти. Був я там на запрошення Євросоюзу. Від можливості презентувати Чернівці і обговорити з керівниками потужних структур наші питання відмовляється лише дурний. У нас були серйозні розмови по багатьох напрямках, зокрема по децентралізації, обговорення по розвитку України. Також була фахова зустріч у муніципалітеті Торонто, де знайомилися з питаннями протидії корупції, організації прозорості та підзвітності влади”, – пояснив міський голова.

Як повідомив політик, поїздка здійснювалась за не за бюджетні кошти, а за гроші Європейського Союзу.

Також, Олексій Каспрук пояснив що також був відсутній через поїздку до Львова, де він надавав свідчення у НАБУ через справу про так званий “пентхаус”.

“Потім два дні я мав відпустку за сімейними обставинами. І один день був у НАБУ у Львові, даючи свідчення як свідок у справі щодо пентхаусу”, – зазначив мер.

Реклама

Залишити коментар