Російський телеведучий Андрій Малахов потрапив до “Миротворця” через “телеміст”

Центр “Миротворець” просить правоохоронні органи розглядати дану публікацію на сайті як заяву про вчинення цим громадянином усвідомлених діянь проти національної безпеки України

Російського телеведучого Андрія Малахова внесли до бази сайту “Миротворець” через телеміст між росіянами й українцями “Треба поговорити”. Про це йдеться в публікації на сайті.

У формулюванні йдеться: “Свідома участь в інформаційно-пропагандистській провокації Росії (країна-агресор) – так званому “телемості” між Росією й Україною “Треба поговорити”, організованій антиукраїнським пропагандистським каналом “Росія 1”.

Центр “Миротворець” просить правоохоронні органи розглядати дану публікацію на сайті як заяву про вчинення цим громадянином усвідомлених діянь проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень.

Як відомо, телеміст показали 12 липня о 18:00 на каналі “Росія 1”. Малахов разом з Марією Ситтель виступили ведучими програми. В ході телемосту діячі науки, кіно, спорту з Росії спілкувалися з певними жителями України по скайпу.

Реклама

Залишити коментар