У Чернівцях поліція за кілька хвилин знайшла та затримала кишенькового злодія

Під час проїзду у громадському транспорті зловмисник викрав гаманець однієї із пасажирок. Затриманого поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

11 липня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку у громадському транспорті по вулиці Руській у Чернівцях.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

“Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції встановила, що невідомий чоловік викрав у однієї із пасажирок маршрутного автобуса гаманець з грошима та особистими документами.
Під час проведення першочергових оперативно-розшукових дій оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області по «гарячих слідах» розшукали зловмисника. Ним виявився 33-річний уродженець міста Львів. Чоловік раніше вже був неодноразово судимий за різні майнові злочини та з березня цього року розшукувався ГУНП в Полтавській області за вчинення грабежу”,  – йдеться в повідомленні.

За вказаним фактом слідчі Чернівецького відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Злодія затримано у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні крадіжки. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Поліцейські перевіряють підозрюваного на причетність до скоєння інших майнових злочинів.

Реклама

Залишити коментар