У Чернівцях міська дитяча поліклініка змінила умови запису до лікарів

Як повідомили в адміністрації Чернівецької міської дитячої поліклініки, змінились умови запису пацієнтів до лікарів цього медичного закладу, адже з 1 липня припинив роботу офіційний сайт медустанови mdp.cv.ua.

Запис на первинну мережу:

Записатися на прийом до лікарів-педіатрів (первинна мережа), з якими ви уклали договір, можна лише на сайті helsi.me або безпосередньо мобільним телефоном лікаря чи його медичної сестри.

Покрокова інструкція запису на сайті helsi.me:

Оберіть із наявного списку місто Чернівці.

Натисніть на вікно «Клініка» та зі списку оберіть КНП «Міська дитяча поліклініка».

Натисніть на вікно КНП «Міська дитяча поліклініка», зі списку оберіть прізвище лікаря, з яким підписали декларацію.

Оберіть зручну дату та час і, дотримуючись вимог, запишіть дитину.

Увага! До лікарів вторинної ланки (лікарі-спеціалісти) ви можете потрапити лише за направленням лікаря-педіатра чи сімейного лікаря, з яким підписали декларацію.

Запис на вторинну мережу за направленням лікаря-педіатра:

Запис до лікарів-спеціалістів здійснює медична сестра або лікар-педіатр нашого підприємства безпосередньо під час свого прийому

Запис на вторинну мережу за направленням сімейного лікаря:

У зв’язку з тим, що з 01.07.2019 р. медична інформаційна система Хелсі через синхронізацію закладів міста на сайті helsi.pro тимчасово заблокована для закладів сімейної медицини, тому в липні 2019 р. запис до лікарів-спеціалістів нашої поліклініки здійснює довідкова КНП «Міська дитяча поліклініка» за наявності письмового направленням безпосередньо під час звернення або через телефони довідкової поліклініки – 54-75-48 та 51-49-67.

Після синхронізації сімейні лікарі підприємств нашого міста зможуть самостійно записати дітей до спеціалістів вторинної ланки нашої поліклініки через систему Хелсі, сайт helsi.pro.

Також можна ознайомитися з графіками прийому лікарів-спеціалістів на сайті helsi.me, через який ви записуєтеся до лікарів первинної мережі. Запис на лабораторне обстеження, УЗД діагностику, ЕКГ та інше проводять тільки лікарі-спеціалісти поліклініки.

Реклама

Залишити коментар