Розриті дороги, будинки без газу, а директор ДЖКГ Бешлей у відпустці. Це – Чернівці

В той час, коли в Чернівцях не здано в експлуатацію вулицю Героїв Майдану, не завершено ремонт проспекту Незалежності, не зроблений поточний ремонт доріг на який виділено кошти, не вирішено питання з газопостачанням багатоповерхівок та існує багато інших проблем, директор департаменту ЖКГ Володимир Бешлей взяв двотижневу відпустку.

Про це у Facebook пише колишня радниця мера Чернівців Ірина Карімова.

“Бажаємо директору Департаменту ЖКГ Володимиру Бешлею приємного двотижневого відпочинку та гарної весільної подорожі!
Хай у ці дні не думає про те, що із виділених на поточний ремонт доріг 15 мільйонів гривень станом на 10 липня використано лише 6,4 мільйона. За планом на цю дату мало бути вже виконано робіт на 12,2 мільйона гривень!
І ремонт Проспекту та Руської, здача Героїв Майдану, проектування капремонту Кармелюка та Хотинської, вирішення конфлікту із відключенням від газу багатоповерхівок, впровадження стаціонарних валідаторів у тролейбусах, проблеми водоканалу та теплокомуненерго, питання розширення кладовища, жахливий стан площ міста та багато інших ситуацій почекають.
Літо велике, часу багато, можна й відпочити”, – йдеться у дописі.

“P. S. Не дослуховується Володимир Бешлей до своїх побратимів з «Рідного міста». Віталій Михайлішин у своїй рекламі каже, що літом ні мер, ні ДЖКГ у відпустку йти не повинні. Василь Продан заявляв,що у свою команду бере лише працьовитих тих,хто на роботу ходять без вихідних і відпусток. Правда і сам Продан чомусь на роботу не ходить, кажуть заяву на відпустку також написав”, – додає Карімова.

Реклама

  • Ну що мітла нова прийшла начувайтися прийде черга до вас вимітати будуть той бруд який засидівси в шкіряних кріслах…

Залишити коментар