Максим Бурбак має найбільші шанси перемогти на 204-му окрузі – опитування

Найбільші шанси перемогти на виборчому окрузі №204 з центром у Хотині на парламентських виборах 21 липня має кандидат у нардепи Максим Бурбак.

Про це свідчать дані соціологічного дослідження, проведеного Центром соціологічних досліджень Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, ГО “Інститут місцевого самоврядування” та Чернівецької обласної організації товариства “Знання України”, овідомляє molbuk.ua.

Зокрема, за Бурбака готові проголосувати на виборах 35,2% виборців (серед тих, які будуть голосувати і вказали кандидата).

На другому місці рейтингу опинився чинний голова Сокирянської районної ради Василь Козак, якого готові підтримати 19,6% опитаних жителів округу.

Третє місце посідає висуванець партії “Слуга народу” Валерій Божик, за якого мають намір проголосувати 17,9 опитаних.

Водночас за кандидата Миколу Довганя готові проголосувати на виборах 5,9% виборців, а за Руслана Панчишина – 5,2%.

Решта кандидатів у нардепи, згідно з даними дослідження, мають підтримку менше 5%.

Водночас, 47,7% опитаних жителів міста впевнені, що, незалежно від того, кого з кандидатів вони підтримають, на виборах переможе Максим Бурбак.

Опитування проводилося упродовж 3-4 липня 2019 року. Територія, яку охоплювало опитування: Заставнівський, Кельменецький, Сокирянський (+ м.Новодністровськ) і Хотинський райони Чернівецької області.

Питання соціологічної вибірки: Генеральна сукупність складає понад 165 тисяч осіб (віком від 18 років і старше, які мають право голосу). Обсяг вибірки – 1 695 осіб. Вибірка – триступенева, стохастична, стратифікована (із PPS і квотним скринінгом). Гранична похибка вибірки – 2,4% (при довірчій вірогідності Р=95%). Вибірка репрезентативна за статтю і віком. Опитування здійснювалося в 41-му населеному пункті.

Метод опитування: Особисте формалізоване інтерв’ю (“face to face”).

Реклама

Залишити коментар