Антиукраїнський фільм, де про події останніх років розповідає Медведчук, отримав нагороду в Італії

В італійському місті Таорміна на Сицилії відбувся показ фільму «Нерозказана історія України» (Revealing Ukraine) американського режисера українського походження Ігора Лопатонка, виконавчим продюсером фільму був американський режисер, продюсер та сценарист Олівер Стоун.

Даний фільм – це серія інтерв’ю, які як особисто Олівер Стоун, так і інші модератори провели з Віктором Медведчуком, його дружиною Оксаною Марченко та президентом Росії Володимиром Путіним. Є ще вкраплення антиукраїнських висловів інших українофобів. У доступному в інтернеті трейлері фільму наводиться висловлювання колишнього держсекретаря США Генрі Кіссінджера: «Я завжди стверджував і продовжую стверджувати всім, що Україні не місце в НАТО».

Соратник Медведчука Тарас Козак також висловив свою думку щодо даного фільму

«Я підкреслюю, що Олівер Стоун прагнув довести і показати, що в Україні є реальне втручання, і Україна — це розмінна карта для Америки», – заявив він в коментарі одному зі своїх каналів.

У фільмі намагаються довести, що Майдан організував та фінансував американський філантроп Джорж Сорос. Також, на його думку, фільм повинен вплинути на світогляд кожної людини (перед парламентськими виборами, зрозуміло). А ще у фільмі висловлюються побоювання (не лише для внутрішньо українського, а й міжнародного вжитку), що Україна може стати плацдармом для нової війни у протистоянні НАТО і Росії. Як вихід із ситуації, пропонується висловлювання Путіна в інтерв’ю Стоуну, що «зближення» України та Росії є невідворотним.

Як відомо, Олівер Стоун є давнім прихильником Володимира Путіна, конспірологічних теорій та критиком зовнішньої політики США. Він у грудні 2014 року зробив заяву на підтримку російської версії про події в Україні, зобразив українську Революцію Гідності 2014 як «змову ЦРУ». Україна, на думку Олівера Стоуна, була однією з головних цілей ЦРУ з самого початку «холодної війни». В інтерв’ю програмі «Недільний час» Першого каналу російського телебачення він цілком серйозно розповідав про те, що з 1949 року США скидали над Україною з парашутом «українських дисидентів», щоб вони діяли проти Радянського Союзу.

Реклама

Залишити коментар