Орендар показав, що відбувається у приміщенні Української книги

Робоча група зайшла до приміщення, в якому триває ремонт

Про це повідомляє інформагенство АСС.

Орендар “Української книги” на вимогу міської ради показав, що відбувається зараз у комунальному приміщенні. Про цей на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє Олена Пушкова, керівник відділу охорони культурно-історичної спадщини Чернівецької міської ради. “Обстежили приміщення колишньої “Української книги”, основні елементи інтер’єру збережені, сходова клітина на місці, що турбували всіх нас найбільше, – зазначає посадовиця. – Питання подальшого оздоблення на контролі робочої групи”.

Нагадаємо, депутати міської ради не підтримали збереження “Української книги”. Книгарню не включили у перелік об’єктів, що не підлягають приватизації

Ще у лютому 2019 року Оксана Драчковська зареєструвала петицію про збереження “Української книги”. Зробила це після заяви громадського активіста про те, що на місці “Української книги” може бути ресторан.

У міській раді створили робочу групу, яка вивчатиме всі обставини інциденту. З представниками громадської організації, яка орендує приміщення “Української книги” та виконує роботи, не можуть зв’язатися.

Реклама

Залишити коментар