ДБР таки проводить слідчі дії на телеканалі “Прямий”

Раніше речниця Державного бюро розслідувань Анжеліка Іванова у коментарі Прямому каналу заявила, що відомство не проводило жодних слідчих дій на каналі

Однак про те, що відомство проводить слідчі дії, повідомляється на сторінці ДБР у Facebook.

«У зв’язку зі значним суспільним резонансом повідомляємо наступне. Державним бюро розслідувань сьогодні проводяться слідчі дії в рамках досудового розслідування кримінального провадження щодо купівлі-продажу телеканалу “Прямий”. Їх конкретизація наразі неможлива, зважаючи на таємницю досудового розслідування. Наголошуємо, що всі слідчі дії в кримінальному провадженні проводяться виключно в межах чинного законодавства», – йдеться в повідомленні.

1 липня речниця ДБР Анжеліка Іванова у коментарі Прямому каналу заявила, що «сьогодні слідчими ДБР не проводилось ані виємок документів, ані обшуків, ані інших дій щодо доступів до документів чи речей. Сьогодні їх там не було».

Передувало цьому те, що колишній заступник голови Адміністрації президента часів Януковича – Андрій Портнов написав у своєму Telegram-каналі, що на Прямому каналі нібито «проходить санкціонована судом виїмка документів у справі про відмивання коштів та легалізації акцій телеканалу через кіпрську компанію». Крім того, інформаційне агентство «Українські Новини» опублікувало відповідну інформацію з посиланням на джерела. Низка ЗМІ поширила це повідомлення.

Реклама

Залишити коментар