На Буковині кандидат у депутати зареєструвався під брендом, з яким асоціюють Володимира Зеленського

У 201 окрузі з центром у Чернівцях зареєструвався кандидат в народні депутати Володимир Дідух-Кобзар. На сайті Центральної виборчої комісії вказано, що він є головою громадської організації «Слуга народу»

Про це повідомляє ГО ОПОРА.

Це перший випадок у Чернівецькій області, коли кандидат реєструється у ЦВК під брендом, який асоціюють із переможцем президентських виборів 2019 року – Володимиром Зеленським, суб’єктом висування якого була політична партія «Слуга народу».

Також Володимир Дідух-Кобзар використовує бренд «Зе!» команди для реклами у соціальній мережі Facebook.


Володимир Дідух-Кобзар йде на парламентські вибори як самовисуванець. Станом на 25 червня політична партія «Слуга народу» не висунула жодного кандидата в одномандатні виборчі округи Чернівецької області.

«Воно не має ніякого відношення до політичної сили. Чому? Я противник сьогодні всіх партій, тому що морально-духовний стан наших людей – нижче плінтуса. Збрехати, вкрасти і все інше… Що стосується партії «Слуга народу», я її поважаю, я є член команди «Зе!», але я був на з’їзді і бачив їх, вони мені нагадують патрульну поліцію нашу. Хлопці експерти вони прекрасні, можливо, у свої «отрослях» вони чудотворці, але вони сьогодні досить дуже далеко від організації системи влади», – відповів Володимир Дідух-Кобзар на запитання Громадянської мережі ОПОРА про те, чи має відношення громадська організація «Слуга народу» до політичної сили.

Також ОПОРА поцікавилася у кандидата в депутати, чи не вважає цю ситуацію самовисуванець порушенням закону. «Немає ніякого порушення закону, тому що людина має право називати громадські організації, створювати так, як вона вважає за потрібне. От я , наприклад, теж себе вважаю слугою народу», – сказав Володимир Дідух-Кобзар.

Мережа ОПОРА звернулася за оперативним коментарем стосовно цієї ситуації до місцевого осередку політичної партії «Слуга народу», однак її представники відмовилися коментувати цей випадок.

Реклама

Залишити коментар