Каспрук прокоментував самовільний ремонт вулиці Щербанюка

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук прокоментував так званий “самоорганізований” ремонт дорожнього покриття на вулиці Щербанюка.

На своїй сторінці у Facebook мер пише: “Ініціативна група на чолі з кандидатом в депутати Оксаною Продан буде ремонтувати вулицю Щербанюка. Нарешті згадала про рідне місто!

Організація на найвищому рівні. Реакція блискавична!

Тільки позавчора ввечері пані кандидатка зустрілась з кількома мешканцями вулиці Щербанюка. Вчора вже завезли поребрік, а сьогодні, знявши перадвиборче відео, приступили до виконання робіт.

В цьому проекті пані кандидатку супроводжує група депутатів міської ради:

Ковалюк (кажуть, це той, що тунель хоче і вживані тролейбуси втридорога “впарив” місту),

Білик (кажуть, це той, що голоси купує),

Моклович (той що засуджений за кримінал)

ну і, звісно, рідний чоловік Василь Продан (представляти не треба)…”.

“Ініціативна група мешканців оголосила, що власними силами розпочинає ремонт дороги на Щербанюка, яку обіцяють відремонтувати ще з 2006 року. Вартість ремонту 54 мільйони. Навряд чи це мешканцям це під силу та і в бюджеті грошей поки що нема. “Попиляли” соратники і родичі пані кандидатки бюджет…

А от цим ініциативним обранцям це цілком по плечу. Варто тільки в декларації глянути. Тому радію, що хоч частинка награб… ой “заробленого” цією командою за роки перебування у владі повернеться чернівчанам…

Але прошу лише одне: поспішайте з ремонтом, бо відчуваю 21-го липня після виборів карета перетвориться на гарбуз”, – йдеться у дописі Каспрука.

Раніше кандидатка в нардепи Оксана Продан розмістила відео про ремонт вулиці Щербанюка, зазначивши, що розпочинається ремонт дороги завдяки “спільним зусиллям громади, підприємців та активістів”.

Реклама

Залишити коментар