Після отримання контролю над телеканалом ZIK Медведчук хоче купити ще два канали – журналістка

Проросійський український політик, кум Путіна Віктор Медведчук після того, як отримав контроль над телеканалом “ZIK”, не приховує амбіцій купувати канали далі.

Про це в ефірі “1+1” заявила колишня ведуча каналу “ZIK”, ведуча радіо НВ Тетяна Даниленко, передає ТСН.

“Це не вузько фахова тема, а тема національної безпеки… Минулої п’ятниці 420 журналістів опинилися на вулиці… Всі вони пішли, або підуть, тому що проросійський олігарх, ймовірно, за російські гроші, купив третій за рік новинний телеканал”, – сказала вона.

За словами Даниленко, є інформація, що зараз ведуться переговори щодо купівлі “5-го” і “Прямого”. І ніхто з органів влади не вважає це проблемою, зазначила журналістка.

“Той менеджмент, який прийшов, це люди, які не будуть дискутувати, якою має бути редакційна політика, це люди вертикалі”, – запевняє Даниленко.

Колишня ведуча “ZIK” навела приклад першої програми, яка вийшла 20 червня на телеканалі, і яка була зроблена вже новим менеджментом. Це був марафон, присвячений 30 дням президентства Володимира Зеленського.

“Теми, які піднімалися: Віктор Медведчук – знову переговорник між Україною та Росією. Зеленський не слухається порад “Опозиційної платформи – За життя”,– розповіла Тетяна Даниленко.

Реклама

Залишити коментар