На чернівецьких дорогах залатали 9 тисяч квадратних метрів ям – ДЖКГ

На  поточний ремонт доріг у Чернівцях цього року у загальному фонді  міського бюджету передбачено 15 мільйонів гривень.

Це на  один мільйон  гривень більше, ніж торік,  і на п’ять мільйонів  гривень більше, ніж у 2017 році, повідомляє прес-служба ратуші.

Окрім  того, ліквідацію аварійних вибоїн на дорогах міста цього року проводять також  за рахунок коштів, виділених на надання послуг з утримання вулично-шляхової мережі міста.

Цього року на ці послуги з бюджету виділено 61 мільйон гривень, торік ця сума становила 32,2 мільйона гривень.

Послуги з утримання вулично-шляхової мережі надає комунальне підприємство міськШЕП. Станом на 1 червня цього року  поточний ремонт виконано на площі 7,5 тисяч квадратних метрів. Торік на цю ж дату було ліквідовано  понад 7,3 тисячі кв.м, у 2017 році – 7,4 тис.кв.м. ямковості на дорогах.

Таким  чином, темпи виконання  поточного ремонту доріг у Чернівцях є стабільними. За 20 днів червня  поточний ремонт доріг виконано на площі 1,8 тисяч кв. м. Зокрема частково ліквідовано  ямковість на вулицях  Миколаївській ( 765 кв.м), Герцена (288 кв.м), Вірменській ( 169 кв.м.), Маяковського (60 кв.м.), Галицький шлях (198 кв.м), Білоруській ( 155 кв.м.), Машинобудівників (41 кв.м) та бульварі Героїв Крут ( 146 кв.м.) .

Про це  повідомили в департаменті житлово-комунального господарства  міської ради.

Реклама

Залишити коментар