У Чернівцях депутати підтримали петицію щодо припинення незаконного вбивства безпритульних тварин

Чернівецька міська рада підтримала електронну петицію щодо припинення незаконного вбивства безпритульних тварин і покарання винних за жорстоке поводження.

За відповідне рішення сьогодні на сесії міськради проголосували 28 депутатів, повідомляє molbuk.ua.

Згідно з проектом рішення, департамент ЖКГ, відділ інформації та зв’язків з громадськістю міської ради, а також “Центр стерилізації тварин” мають забезпечити додаткове інформування мешканців міста Чернівців про Правила утримання домашніх тварин в м. Чернівцях.

Окрім того, ці структури мають донести до жителів Чернівців інформацію про відповідальність за порушення цих Правил на офіційному веб-порталі Чернівецької міської ради, інформаційних дошках (стендах) в приміщеннях управлінь та департаментів міської ради, комунальних житлових ремонтно-експлуатаційних підприємств, приватних підприємств, інших організацій, які надають послуги з утримання житлового фонду та прибудинкової території.

Разом з тим, рішення передбачає рекомендувати Чернівецькому відділу поліції Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення про посилення відповідальності за статтею 229 Кримінального кодексу України за жорстоке поводження з тваринами.

Реклама

Залишити коментар