У сервісному центрі МВС виявили викрадену автівку

У територіальному сервісному центрі МВС в місті Новоселиця виявили автомобіль, який значиться у базі розшуку, як викрадений.

Проблему виявили при перереєстрації транспортного засобу Mercedes-Benz у зв’язку з переобладнанням.

Про це повідомляє прес-служба РСЦ МВС в Чернівецькій області.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру транспортних засобів, автомобіль, власником якого є житель с. Бояни Новоселицького району, знаходиться у розшуку у Львівській області.

Працівники територіального сервісного центру МВС звернулися до правоохоронних органів. Матеріали передані слідчо-оперативній групі Новоселицького відділення поліції для проведення подальших слідчих дій.

Зазначимо, що від початку року фахівцями сервісних центрів МВС в Чернівецькій області виявлено два автомобілі та один двигун, які перебували у розшуку «Інтерполу», два авто, які перебували у розшуку на
території України, два підроблених посвідчення водія, чотири автомобіля з підробленими номерами кузова, а також транспортний засіб із підробленим свідоцтвом про реєстрацію.

Регіональний сервісний центр МВС в Чернівецькій області вкотре наголошує: будьте обачними при придбанні вживаних автомобілів, користуйтесь послугами експертної служби, аби не наражати себе на прикрі
несподіванки.

Реклама

Залишити коментар