Через продаж телеканалу ZIK Зеленського закликають скликати засідання РНБО

Фракція «Народний фронт» вимагає від президента Володимира Зеленського скликати засідання Ради національної безпеки та оборони для розгляду питання інформаційної безпеки.

Про це завив лідер депутатської фракції у парламенті Маским Бурбак під час засідання Погоджувальної ради у вівторок, пише прес-служба партії.

«Фракція “Народний фронт” звертається до президента Володимира Зеленського із закликом невідкладного скликання засідання РНБО для розгляду питання загроз інформаційній безпеці. З максимальним інформуванням суспільства  про ухвалені рішення», – сказав Максим Бурбак.

«Пропутінські сили встановили контроль над ще одним телеканалом, продовжуючи захоплювати інформаційний простір країни. Телеканал ЗІК відтепер належить оточенню “кума Путіна” Медведчуку, стає інструментом впливу у руках нових власників, які ганебно їздять у кремлівські приймальні попри війну, яка триває п’ять років, попри 13 тисяч загиблих наших громадян від рук російських бойовиків» , – наголосив політик.

Як повідомила 14 червня прес-служба каналу ZIK,  народний депутат від “Опозиційного блоку”, соратник Віктора Медведчука Тарас Козак став новим і одноосібним власником обох юридичних осіб телеканалу ZIK – компаній “Міст ТБ” і ТРК “Нові комунікації”. У медіаактиві Козака тепер знаходяться три канали: “112 Україна”, NewsOne і ZIK. Козак створює медіахолдинг “Новини”, який очолив телепродюсер Олексій Семенов. Раніше медіахолдинг ZIK належав родині українського бізнесмена та політика Петра Димінського.

Реклама

Залишити коментар