Чесанов назвав дату розгляду апеляції щодо поновлення Каспрука, хоча суд її не оголошував

Учора, 13 червня, депутат Чернівецької міської ради від фракції “Рідне місто” Анатолій Чесанов назвав дату судового засідання, під час якого нібито мають розглянути апеляцію на рішення про поновлення Олексія Каспрука на посаді міського голови Чернівців, хоча суд офіційно не повідомляв, коли відбудеться засідання.

Про це повідомляє molbuk.ua.

Зокрема, у ході суперечки щодо проведення сесії та відсутності кворуму для проведення засідання, Чесанов звинуватив Каспрука у системних порушеннях, зауваживши, що той не є “біленьким і пухнастим”.

“Ви у нас такий кристально чистий? Такий біленький і пухнастий? Суд ще не визначився стосовно вашої персони. 21-го числа буде остаточне засідання суду, і подивимося, яке буде винесено рішення”, – додав депутат.

Варто зауважити, що в електронному державному сервісі “Судова влада України” відсутні будь-які дані про дату проведення судового засідання за апеляцією, поданою на рішення про поновлення Каспрука на посаді міського голови.

Суд у справі Каспрука: Чесанов сказав, коли розглянуть апеляцію, хоча суд не оголошував дату

Зазначається, що наразі журналіси molbuk.ua намагаються зв’язатися із депутатом Анатолієм Чесановим по телефону, проте наразі з ним немає зв’язку.

Реклама

Залишити коментар