ДТП на виїзді з Чернівців: у поліції розповіли подробиці

Внаслідок зіткнення двох легковиків травмувалися четверо дорослих і одна малолітня дитина. На місці аварії працює слідчо-оперативна група Садгірського відділення поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Сьогодні, 9-го червня, о 17:45 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про зіткнення двох автомобілів «Peugeot 208» і «Volkswagen Caddy» по вулиці Галицький Шлях у Чернівцях. На місце події направлено слідчо-оперативну групу Садгірського відділення поліції, наряди УПП, бригаду швидкої медичної допомоги та черговий караул рятувальників.

Попередньо поліцейські встановили: керуючи автомобілем «Volkswagen Caddy», 18-річний житель Вижницького району не врахував стану дорожнього покриття, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з легковиком «Peugeot 208» під керуванням 53-річної чернівчанки.

На момент зіткнення в автомобілі «Peugeot», окрім кермувальниці, перебували ще троє пасажирів: 30-річні донька і зять та 4-річна внучка. У салоні «Volkswagen» – тільки водій. Усіх дорослих учасників ДТП з політравмами госпіталізовано до реанімаційного відділення Чернівецької лікарні швидкої медичної допомоги. Малолітня пасажирка «Peugeot» отримала закритий перелом стегна.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

Реклама

Залишити коментар