Протести в Молдові: президент Додон закликав громадян сидіти вдома

З огляду на масштабні мітинги перед будівлею парламенту Молдови, президент Ігор Додон закликав населення “сидіти вдома і не піддаватися на провокації”.

Про це повідомляє молдовське видання Point.

“Я знаю, що вас намагаються змусити вийти на площу. Але серед вас будуть провокатори, які спробують дестабілізувати ситуацію. Ми знаємо, як це готували протягом останніх тижнів. Ми знаємо, хто такі так звані спортсмени, знаємо, звідки їх привезли”, – заявив Додон, звертаючись до громадян.

Також президент закликав людей не піддаватися на провокації та не блокувати будівлі парламенту і уряду країни. Додон натякнув, що ситуація в країні непроста і просить молдаван “не дозволити перетворити себе на гарматне м’ясо”.

“Шановні співгромадяни, не піддавайтеся на провокації, дуже вас прошу. Сьогодні-завтра не виходьте на протести, що не блокуйте будівлі парламенту і уряду, президентури, тому що ставка на те, щоб вивести вас на вулицю і впровадити кілька сотень провокаторів, і подивіться, чим все це закінчиться. Залишіться вдома, зі своїми сім’ями, з дітьми. Не дозволяйте перетворити себе на гарматне м’ясо! – сказав Додон.

 

Реклама

Залишити коментар