Транспортні заїзди на територію Калинівського ринку облаштовані шлагбаумами – відповідь на петицію

В Єдиній системі місцевих петицій 4 червня 2019 року було зараеєстровано петицію щодо демонтажу шлагбауму який розташований на Калинівському ринку.

Як повідомили в департаменті розвитку міської ради, комунальне підприємство «Міський торговельний комплекс «Калинівський ринок», яке створене рішенням виконавчого комітету Чернівецької міської ради від 04.02.1997р. №83/2, є постійно діючим ринком, робота якого організована на земельній ділянці загальною площею 35,2356 га.

Для ринку визначено режим роботи – щоденно з 6.00 до 14.00 крім понеділка (санітарний день). Відповідно до вимог пункту 1.6 Правил торгівлі на ринках міста Чернівців, затверджених рішенням міської ради VІ скликання від 16.06.2011р. № 209, територія ринку повинна мати відокремлену від проїжджої частини, житлового та комунального секторів ділянку землі.

Тому, з метою забезпечення збереження цілісності торгових об’єктів суб’єктів господарювання та комунального майна у неробочий час, по периметру території ринку встановлено огорожі, а на всіх транспортних заїздах облаштовано шлагбауми.

Транспортний заїзд з вул.Рокитянської забезпечує доступ/заїзд транспортних засобів на майданчики торгових секторів (під час роботи ринку) і не віднесений до категорії автомобільних доріг. Крім того, підтримання зазначеного транспортного заїзду в належному технічному стані здійснюється за рахунок коштів комунального підприємства.

 

Реклама

Залишити коментар