У Чернівцях з нагоди Дня захисту дітей відбувся турнір з міні-футболу

В рамках святкування Міжнародного дня захисту дітей  3 червня в фізкультурно-оздоровчому комплексі «Олімпія» відбувся міський турнір з міні-футболу серед неповнолітніх,  які пребувають на обліках в правоохоронних органах та виховуються в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

Організатори заходу: Чернівецький міський центр соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді, Управління по фізичній культурі та спорту Чернівецької міської ради та Чернівецький відділ, Садгірським та Шевченківським відділення поліції ВП ГУНП України в Чернівецькій області, філія ДУ «Центр пробації» в Чернівецькій області та Чернівецький міський благодійний фонд «Нова сімʼя».

В міні – турнірі взяли участь 22 дитини. За результатами змагань 1-ше місце здобула команда  Шевченківського району міста Чернівців, ІІ та ІІІ місця відповідно зайняли команди Першотравневого та Садгірського районів.

Також, в змаганнях були відзначені кращий гравець, кращий бомбардир та воротар, яких було нагороджено  відповідними кубками. Всіх учасників змагань нагороджено медалями, кубками, солодкими подарунками, морозивом та  цінними призами.

Реклама

Залишити коментар