У Чернівцях анонсували акцію “Я не хочу бути наступним!”

У вівторок 4 червня о 19:00 під Головним управлінням національної поліції у Чернівецькій області активісти проводять акцію протесту “Я не хочу бути наступним!”.
Подібна акція проходитиме ще у 10 містах України — Харкові, Києві, Ужгороді, Краматорську, Кураховому, Кропивницькому, Дніпрі, Сєвєродонецьку, Тернополі.
Про це повідомляє Чернівецький осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Фундація Регіональних Ініціатив”.
“Система влади продовжує тримати у страху своїх громадян будь-якими засобами — від “звичних” штрафів за порушення неіснуючих норм та перевищення службових обов’язків до нападів на громадських активістів та навіть вбивств.
Лише за останній тиждень країну сколихнули кричущі порушення прав людини: незаконне затримання двох протестувальників у Рівному, які вийшли на мирну акцію та вбивство 5-річного хлопчика нетверезими поліцейськими у Переяславі-Хмельницькому. Ці різні події об’єднує одне — знецінення людських прав та людського життя, свавілля влади та повна безкарність винних”, – йдеться у повідомленні.
Реклама

Залишити коментар