Стали відомі подробиці порятунку жінки на Дністрі (фото, відео)

1-го червня, о 16:56 до поліції надійшло повідомлення про жінку, яка намагається зістрибнути з мосту через річку Дністер у селі Атаки Хотинського району.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та наряд ГРПП Хотинського відділення поліції, йдеться у повідомленні прес-служби поліції Буковини.

Коли поліцейські під’їжджали до мосту, жінка стрибнула в річку. 24-річний старший лейтенант поліції Іван Дудчак роздягнувся, схопив рятувальний жилет і круг та кинувся на порятунок. Допливши до середини Дністра, поліцейський схопив жінку, яку несло течією. Разом з працівниками УДСНС і УПП оперативник витягнув її на берег і передав медикам. У стані загального переохолодження 24-річну потерпілу, яка є жителькою Хотинщини, доставлено до районної лікарні для огляду. Наразі життю та здоров’ю жінки нічого не загрожує.

“Оперативник узяв у рятувальника жилет та круг і стрибнув у воду. Слідом за ним поплив рятувальник. Поліцеський виловив жінку у воді і вже разом з працівником УДСНС дотягнули її до берега. А на березі жінку підхопив на руки патрульний”, – йдеться у повідомленні поліцейських.

Реклама

Залишити коментар