Чернівчани записали відеозвернення до депутата міськради Яринича

Чернівецькі активісти записали відеозвернення до депутата міськради Михайла Яринича, в якому звинувачують його в “окозамилюванні” та маніпуляціях.

Відео опублікував на власній Facebook-сторінці колишній керівник інспекції благоустрою Чернівецької міської ради Сергій Обшанський.

Зокрема, Обшанський зазначив, що після того, як він переглянув нещодавнє відеозвернення Яринича до екс-прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, у нього залишилося кілька запитань.

“Після перегляду нещодавнього маніпулятивного відео, я просто не стримався!

Пане Михайло Яринич, нічого особистого.

Однак, знаючи справді РЕАЛЬНИЙ стан справ у місті, а не ту напівправду, якою ви з Василем Проданом і його посіпаками замилюєте очі чернівчан, я хочу нагадати вам про все, що ви у передвиборній гонитві за депутатським мандатом «забули» згадати у своєму лукавому відеоролику:

– Як ви з колегами з «Народного контролю» ігноруєте питання розвитку інфраструктури Чернівців;

– Як ваша фракція, об’єднавшись із групою Продана, поза чергою роздає земельні ділянки близьким людям до оточення секретаря виконкому Антоніни Бабюк – між іншим, вашої колеги по партії;

– Як ви особисто голосували за те, щоб віддати «ласий» шматок землі одіозному депутату й підприємцю Валерію Чинушу – саме тому, який уже десяток років не повертає мільйонні борги у бюджет міста;

– Як ви легко розпорядились земельною ділянкою в Центральному парку імені Шевченка, завдяки чому ваш колега Петришин продовжує наповнювати свої кишені грошима;

Зізнайтеся, чому ви промовчали у своєму ролику, що саме ваші близькі люди очолюють сумнозвісну компанію-управителя, яка після відставки мера Каспрука заробляє десятки мільйонів на чернівчанах, яким міськрада насильно нав’язала ці фірми.

Я хочу нагадати вам, пане Яринич, що саме ви складаєте більшість у Чернівецькій міськраді. І саме від ваших голосувань залежить доля нашого міста.

Пане Яринич!
Чернівчани більш свідомі, аніж ви думає-ТЕ!”, – йдеться у відеозверненні.

Реклама

Залишити коментар