Кабмін виділив 150 млн на реалізацію масштабних проектів на Буковині – нардеп

Кабінет міністрів України затвердив перелік інвестиційних програм і проектів, що можуть реалізовуватися у 2019 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Максим Бурбак.

“На реалізацію масштабних проектів для Буковини передбачено майже 150 млн грн. З них понад 50 млн грн піде на реалізацію проектів 204 виборчого округу”, – йдеться у дописі.

“Добігає свого кінця епопея з проблемним водопостачанням у місті Хотин. На станції першого підйому у селі Пригородок вже монтуються насосні агрегати. На продовження важливого для хотинчан будівництва водогону та водонапірних башт виділено понад 4 млн грн.”, – пише обранець.

За словами Максима Бурбака, наразі продовжується реконструкція зовнішніх мереж водопостачання і водовідведення смт Кельменці. На ці потреби виділено майже 4 млн грн.

“На мережі водопостачання, водовідведення та зливові стоки до індустріального парку в м. Новодністровськ передбачено понад 3 млн грн. Безсумнівним є ще один позитив для новодністровців – на будівництво нового поля для гри в мініфутбол біля Новодністровської гімназії виділено 640 тис. грн.”, – заявляє народний депутат.

Понад 1,3 млн грн з урядових грошей передбачено на реконструкцію парку відпочинку в Сокирянах. У селі Рукшин за 12 млн грн буде проведено реконструкцію будинку культури з добудовою та надбудовою адміністративних приміщень. А в селі Горішні Шерівці Заставнівського району за 18 млн продовжать будівництво нового учбового корпусу місцевої школи, спортивного залу та їдальні.

“Ще 8 мільйонів передбачено на реалізацію міжмуніципального співробітництва ОТГ Хотинського району в сфері управління твердими побутовими відходами.
Крок за кроком розбудовуємо 204 округ!”, – підсумовує Максим Бурбак.

Реклама

Залишити коментар