На Буковині затримали двох викрадачів металобрухту – поліція

Одну крадіжку скоїли у Чернівцях, іншу – в Новодністровську. Речові докази правоохоронці вилучили. Наразі за обома фактами тривають досудові розслідування.

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Увечері 23 травня оперативники Садгірського відділення поліції помітили підозрілого чоловіка, який ніс у сумці побутовий металобрухт. Поліцейські встановили особу громадянина – раніше судимого 43-річного місцевого жителя.

Під час спілкування з чоловіком правоохоронці з’ясували, що вказані речі він викрав з приватного подвір’я на одній із вулиць Чернівців і мав намір здати до пункту прийому металобрухту.

Слідчі внесли відомості про злочин до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Аналогічне правопорушення розкрили оперативники Новодністровського відділення поліції. З дачної ділянки невідомий викрав частину металевої конструкції веранди. Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що вказаний злочин скоїв раніше судимий 31-річний житель Новодністровська. Викрадене чуже майно злодій здав до місцевого пункту прийому металобрухту.

За вчинення крадіжок порушникам загрожує до трьох років позбавлення волі.

 

Реклама

Залишити коментар