Під час ремонту вулиці Героїв Майдану Бешлей проігнорував поради газовиків

Під час ремонту вулиці Героїв Майдану керівництво департаменту ЖКГ не врахувало порад газовиків і через це може виникнути необхідність розкопування свіжого асфальту для заміни газової труби.

Про у понеділок, 20 травня, на брифінгу повідомив Чернівецький міський голова Олексій Каспрук

“Без проекту взагалі нічого говорити про капітальний ремонт, в нас щодо цього дилема. По Героїв Майдану вже є офіційний лист від газовиків, що їх не почули, не врахували їхні побажання щодо ремонту мереж і фактично залишили трубу, в будь-який момент може статись витік газу. Коли це буде – завтра, за рік, за два – невідомо,  Але тоді потрібно знімати асфальт, щоб проводити ремонтні роботи”, – зауважив Каспрук.

ПАТ “Чернівцігаз” 3-го травня надіслало до департаменту ЖКГ міської ради листа, в якому йдеться про пошкодження газопроводу під час розширення смуги на проспекті, про необхідність узгодити проект ремонту доріг з газовиками і ризики, які це тягне за собою, повідомляє АСС.

В свою чергу, директор департаменту ЖКГ міської ради Володимир Бешлей заявив, що листів-попереджень не отримував, робота відбувається за графіком, та не розуміє, навіщо розбурхувати ситуацію, передає інформагентство.

   

 

 

Реклама

Залишити коментар