Житомирщиною пронісся смерч: постраждалих немає

Через смерч постраждали кілька сіл Новоград-Волинського району та Ємільчинського районів.

У Житомирській області через негоду було знеструмлено 74 населених пункти. Вранці в п’ятницю, 17 травня, без електропостачання залишалося 35 міст і сіл в області. Про це повідомляє Корреспондент з посиланням прес-службу Житомиробленерго.

Зазначається, що найбільш постраждалі райони – Новоград-Волинський, Олевський і Ємільченський.

Для ліквідації наслідків негоди в терміновому порядку організовуються додаткові аварійно-відновлювальні бригади в РЕМ, на території яких сталися відключення

За повідомленням ДСНС, внаслідок негоди в селах Пилиповичі, Городище та Анета Новоград-Волинського району повністю пошкоджені покрівлі 8 житлових будинків та частково пошкоджені дахи ще в близько 41 оселі та господарських спорудах. В населених пунктах Березинки та Адамове Ємільчинського району частково зруйновані дахи близько 20 житлових будинків та споруд. В місцевій ЗОШ с. Березинки зірвано з покрівлі 20 листів шиферу. Загиблих та постраждалих немає.

Також рятувальниками проводяться аварійні роботи з відкачування ґрунтових вод з присадибних ділянок та обійсть.

Загалом по області станом на 06:00 17 травня внаслідок погіршення погодних умов відключено від електропостачання 9 повітряних ліній по 10 кВ, 182 трансформаторні підстанції та 35 населених пунктів в Новоград-Волинському, Ємільчинському та Олевському районах області.

Фото – novograd.city

Реклама

Залишити коментар