Волонтерка – депутатам Чернівецької міськради: “Зніміть українські вишиванки”

Волонтерка Марія Філіпчук емоційно звернулась до депутатів Чернівецької міськради, закликавши їх “зняти українські сорочки”.

Про це вона заявила сьогодні на сесії у ході обговорення “земельного”скандалу, через який група учасників АТО заблокувала трибуну міськради, пише molbuk.ua.

Волонтерка так відреагувала на заяву депутата Валерія Чинуша, який заявив, що військових у зону АТО відправили “Бурбак і його команда”.

“Я спокійно спостерігала за ситуацією, доки пан Чинуш не представив претензію, що хлопці пішли захищати не Україну, а когось особисто. Невже ви всі у цій залі, одягнувши вишиванки, думаєте, що ви є великими українцями? Невже ви не розумієте того, що держава нищиться? По сьогоднішній день наша “80-ка” стоїть на передовій в окопах. А ви представляєте претензій, що вони захищають не державу, а чиїсь особисті інтереси. Як вам не соромно?”, – заявила Марія Філіпчук.

“Ви ще будете мати совість вийти до людей і просити, щоби вас знову вибрали у депутати – і ви сіли у ці крісла? Ми по копійці у 2014 році збирали, аби одягнути армію, аби їх прогодувати. А ви сьогодні представляєте претензії комусь особисто? Потрібно прийняти рішення видавати землю цим хлопцям (учасникам АТО) і не давати її нікому, доки їм не виділять, бо вони стояли в окопах і по сьогодні стоять. Зніміть українські сорочки, зніміть вишивки з себе і йдіть з цього залу, безсовісні!”, – заявила Марія Філіпчук.

 

Реклама

Залишити коментар