ДТП у Боянах: в поліції розповіли подробиці

Внаслідок аварії травмувалося двоє осіб. Відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомив Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 15 травня приблизно о 19 годині на спецлінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Бояни. Відбулося зіткнення двох легковиків – «Toyota Avalon» та «ВАЗ 2105».

Слідчо-оперативна група Новоселицького ВП на місці події встановила, що 39-річний водій автомобіля «Toyota Avalon», який є жителем Тернопільської області, здійснюючи обгін, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із автомобілем «ВАЗ 2105». Внаслідок ДТП 33-річний водій автомобіля «ВАЗ 2105» з переломом лівого стегна  та його 32-річний пасажир із забоєм м’яких тканин голови доставлені до ЛШМД міста Чернівці. Обоє потерпілих є жителями села Припруття.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водію загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Реклама

Залишити коментар