Чернівецький облвійськкомат запрошує контрактників у морську піхоту

Чернівецький обласний військовий комісаріат запрошує буковинців на військову службу за контрактом в підрозділи морської піхоти на посади рядового та сержантського складу.

Морська піхота є універсальним родом військ, який може діяти на воді, суші, у повітрі, як самостійно, так і у взаємодії з іншими підрозділами та призначена для дій у складі тактичних і оперативно-тактичних десантів, а також оборони пунктів базування ВМС, островів, ділянок узбережжя, портів, аеродромів та інших важливих об’єктів.

Щомісячне грошове забезпечення для рядового складу складає від 11400 грн., для сержантського 13400-15200 грн. в залежності від займаної посади.

Військовослужбовцям щороку виплачується матеріальна допомога на оздоровлення та надається повний соціальний пакет. Зокрема передбачено речове забезпечення та безкоштовне харчування. Служба в ВМС дає можливість кар’єрного зросту, отримання житла та надання соціального і правового захисту сім’ям військовослужбовців.

Громадянам пропонують службу на посадах водіїв, механіків-водіїв, діловодів, стрільців, кулеметників, командирів бойових машин та інших. На військову службу за контрактом приймають громадян, віком від 18 до 50 років, які за морально-діловими якостями та станом здоров’я відповідають вимогам проходження служби.

За детальною інформацією звертайтеся до Чернівецького обласного військового комісаріату за адресою вул. О.Кобилянської, 32, або до військових комісаріатів за місцем перебування на обліку.

Телефони: 0509480349, (0372) 52 43 49.

Реклама

Залишити коментар