Стадіон, так стадіон? У Раді вирішують, де провести інавгурацію Зеленського

Вже п’ять постанов щодо дати проведення інавгурації обраного президента Володимира Зеленського зареєстровано у парламенті.
При цьому один з документів пропонує провести церемонію на стадіоні НСК Олімпійський, пише Корреспондент з посиланням на прес-службу Верховної ради України.
Зазначається, що позафракційні депутати Віктор Балога і Сергій Міщенко зареєстрували постанови за №10270-1 і 10270, у яких пропонують провести інавгурацію 19 травня.
Депутат від БПП Сергій Каплін також виступає за 19 травня, але в його постанові №10270-3 пропонується провести інавгурацію двома етапами: перший – 19 травня у Верховній раді, а другий – 3 червня на Олімпійському.
Каплін пояснює свою ідею необхідністю гарантовано організувати присутність на церемонії всіх охочих.
“З метою залучення максимальної кількості іноземних гостей і забезпечення можливості безпосередньої присутності бажаючих громадян України”, – йдеться в пояснювальній записці.
Позафракційний депутат Віталій Купрій, який раніше оголосив про створення позафракційного об’єднання, яке було б “за Зеленського”, у постанові №10270-2 пропонує провести інавгурацію 20 травня, бо призначати церемонію на День пам’яті жертв політичних репресій є недоречним.
Реклама

Залишити коментар