У Новодністровську правоохоронці вилучили понад 19 тонн контрафактного спирту

Спирт було незаконно переміщено на територію України з Молдови з метою подальшої реалізації.

У середу, 08 травня, прокурорами відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби прокуратури Чернівецької області, за оперативного супроводу працівників УЗЕ в Чернівецькій області ДЗЕ НПУ, за результатами проведеного комплексу слідчих (розшукових) дій у рамках кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 204, ч. 1 ст. 199 КК України, зупинено під час транспортування незаконно виготовленого спирту на території м. Новодністровськ вантажний автомобіль марки «МАN» з напівпричепом.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

За результатами проведеного прокурорами огляду виявлено та вилучено 96 бочок, ємністю по 200 літрів кожна, загальною кількістю 19200 літрів спирту, орієнтовною вартістю понад 800 тис. грн.
За наявною оперативною інформацією вказаний спирт незаконно переміщений на територію України з території Республіки Молдова з метою подальшої реалізації.

На даний час проводяться слідчі та оперативні дії, направленні на встановлення мережі збуту та місць можливого незаконного переміщення й зберігання спирту.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про накладення арешту та вилучений транспортний засіб.

 

Фото ілюстративне

 

Реклама

Залишити коментар