У Чернівцях перенесли конкурс на посаду начальника управління контролю за благоустроєм

У Чернівцях перенесли дату проведення кадрового конкурсу на заміщення вакантної посади начальника управління контролю за благоустроєм міської ради.

Як повідомили у міській раді, конкурс, який раніше анонсували на 10 травня, відбудеться у понеділок, 13-го травня, пише molbuk.ua.

Як відомо, за посаду новоствореного управління контролю за благоустроєм міськради змагатиметься ряд відомих у Чернівцях діячів та колишніх чиновників.

Зокрема, свої заяви на участь у кадровому конкурсі подали: помічник депутата міськради Віталія Михайлішина Дмитро Паладян, екс-керівник інспекції благоустрою Сергій Обшанський, колишній директор департаменту економіки Ярослав Городенський.

Також про свою участь у конкурсі заявив Клапійчук Анатолій Володимирович, який нині перебуває на посаді завідувача сектору Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, а також Шешур Ярослав Миколайович, який є членом виконавчого комітету Чернівецької міськради, а також є співвласником ТОВ “Крупянський цегельний завод”.

Реклама

Залишити коментар