Матч “Буковина” – “Нива”: чернівецька команда залишається в аутсайдерах (відео)

Суперником чернівецької «Буковини» у 24-му турі друголігової першості України стала команда «Нива» (Тернопіль). 

Вже на 9 хвилині на ударну позицію виходив Ярослав Галенко, який, на жаль, не зміг влучити у ворота суперника. Про це повідомляє прес- служба ФК «Буковина».

Через хвилину стовідсоткову можливість вразити «рамку» гостей змарнував Антон Батрак. Згодом на «постріл» Ладіка Мєлконяна зреагував голкіпер «Ниви» Максим Механів, а ось Ярослав Галенко намагався відправити шкіряну кулю у ворота суперника ефектним ударом через себе – м’яч знову оминув «рамку» тернопільської команди. Загрожували воротам «Ниви» також Андрій Шишигін та Андрій Понєдєльнік, однак голкіпер Максим Механів залишався, так би мовити, «сухим».

А на 28 хвилині зустрічі буковинській команді таки вдалося організувати результативну атаку. Після «пострілу» Ладіка Мєлконяна вдало зіграв на добиванні Олександр Квачов. На жаль, ще у першому таймі «Нива» спромоглася не тільки зрівняти результат, але й вийти вперед. На «побачення» з Марком Медведєвим вийшли Максим Проців та Ігор Бровко, які реалізували свої моменти.

У другому таймі буковинська команда мала шанси зрівняти результат. На 58 хвилині гри небезпечний штрафний виконував капітан «Буковини» Олег Керчу. На жаль, у ворота «Ниви» Олег не влучив. Можна також пригадати «постріл» Віталія Кузіва на 69 хвилині гри. У цьому ігровому епізоді вдало діяв воротар «Ниви» Максим Механів.

А догравала зустріч «Буковина» у меншості. У боротьбі з Олександром Квачовим невдало приземлився на газон Олексій Литовченко, який зазнав важкої травми та залишив поле у автомобілі швидкої допомоги. А ось Олександр Квачов отримав пряму червону картку.

«Буковина» поступилася з рахунком 1:2. Наша команда, на жаль, залишається на останньому місці, поступаючись хмельницькому «Поділлю» трьома очками.

Реклама

Залишити коментар