Мер Чернівців пропонує ліквідувати “Вуличне радіо”

Чернівецька міська рада може скасувати рішення виконкому, яким було продовжено  термін дії дозволів підприємцеві Олегу Нитці на встановлення аудіоретрансляторів на електроопорах у Чернівцях.

Як повідомляє molbuk.ua, відповідний проект рішення юридичне управління міськради учора зареєструвало у ратуші.

Зокрема, у проекті рішення йдеться:
“Скасувати рішення виконавчого комітету Чернівецької міської ради від 26.03.2019р. №183/6 “Про продовження підприємцю Нитці О.Б. терміну дії дозволів на встановлення аудіоретрансляторів на опорах”.

Розгляд цього питання очікується на черговій сесії міської ради 30 травня 2019 року.

Як раніше повідомлялося, 26 березня виконавчий комітет міської ради продовжив до кінця 2019 року термін дії дозволів на розміщення десяти аудіоретрансляторів на електроопорах у Чернівцях.

Це рішення передбачає продовження підприємцеві Нитці Олегу Богдановичу до 25 грудня 2019 року терміну дії дозволів на встановлення 9-ти аудіоретрансляторів на опорах поблизу зупинок громадського транспорту за наступними адресами: вул. Руська,199, вул. М.Коцюбинського (навпроти Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича), вул. Головна, 27, вул. Головна, 100, вул. Головна, 203, вул. Героїв Майдану (Червоноармійська), 56, вул. Героїв Майдану (Червоноармійська),65, площа Соборна, вул.Заводська,7 та одного аудіоретранслятора на опорі, що належить КП “Міськсвітло” на вул. Калинівській, 13-А.

Згідно з інформацією з відкритих реєстрів, Олег Нитка є керівником ТОВ “Українське інформаційне агентство “Вуличне радіо”.

Раніше юристка Тетяна Шепелько висловилась проти ухвалення цього рішення. Вона пояснила це тим, що у липні 2018 року Верховна Рада України заборонила рекламу на стовпах.

Реклама

  • Я ліквідувала б це вуличне радіо лише за те, що вони поширюють неграмотні слова, наголоси та суржикові звороти. Чернівчани та гості міста на це не заслуговують. Коли людина береться за якусь справу, вона має бути відповідальною за якісний продукт, а не просто підзаробити.

Залишити коментар