У США провели тест двигуна українсько-американської ракети Alpha

У четвер, 25 квітня, у американському місті Бріггс, що у штаті Техас, успішно незамено протестували двигун другого ступеню українсько-американської ракети Alpha.

Про це повідомляє УНН із посиланням на повідомлення компанії Firefly Aerospace у Facebook.

“Вчора Firefly успішно пройшли важливий етап у тестуванні другого ступеню ракети Alpha на шляху до мети здійснити її перший запуск у 2019 році”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, у повідомленні додається, що сам тест тривав рівно 5 хвилин та був здійснений на вертикальному тестовому майданчику. Тривалість тесту демонструє якісні характеристики інтегрованої системи (польотна авіоніка, структури та системи реактивної тяги) протягом всієї запланованої місії.

“Ступінь був оснащений інструментами для збору даних з механічної вібрації, якої зазнаватимуть елементи авіоніки, компоненти рідинної системи під час польоту. Попередні результати аналізу даних свідчать про те, що тестовані компоненти відповідають аналітичним моделям та не досягли граничних показників чутливості”, – додали у компанії.

Експерти Firefly Aerospace повідомили, що під час тестування всі системи вели себе у межах номінальних параметрів, а перевірка систем ступеню після завершення тесту не показала ніяких незапланованих пошкоджень.

Реклама

Залишити коментар