Поліція з’ясовує обставини поранення хлопця на Герцаївщині

Поліцейські встановили особу, яка нанесла потерпілому тілесні ушкодження. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Приблизно о 5-й годині ранку 29-го квітня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від лікаря про госпіталізацію 17-річного жителя села Петрашівка Герцаївського району. Медики діагностували у хлопця рвані рани на правій нозі та в поперековій ділянці, які він ймовірно отримав внаслідок пострілів зі зброї.

Працівники Герцаївського відділення поліції встановили, що вночі у компанії жителів Петрашівки, серед яких був і потерпілий, виник конфлікт з водієм автомобіля, що проїжджав через їхнє село. Поліцейські встановили й розшукали кермувальника – 34-річного жителя району. Чоловік пояснив, що під час конфлікту він для самооборони декілька разів вистрілив з пневматичного пістолета.

Правоохоронці вилучили у чоловіка вказану зброю. Наразі проводяться першочергові слідчі дії. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

 

Реклама

Залишити коментар