На Буковині затримали незаконних мігрантів з Бангладешу

Сьогодні вночі прикордонники затримали групу іноземців з Південної Азії. В результаті відпрацювання інформації мобільним підрозділом «Чернівці» спільно з співробітниками СБУ та патрульної поліції затримано групу незаконних мігрантів з Бангладешу.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

“Транспортний засіб марки «Volkswagen Transporter», яким іноземців перевозив громадянин України, правоохоронці зупинили на околиці населеного пункту Бояни. Скоріш за все водій якраз здійснював підвіз іноземців до прикордонного району. Надалі група мала, в незаконний спосіб, перетнути кордон з Румунією та мандрувати в пошуках кращої долі країнами ЄС”, йдеться у повідомленні.

На даний час проводиться ідентифікація осіб, адже затримані жодних документів при собі не мали. Також з’ясовуються обставини легального перебування їх на території України. За попередньою інформацією всі чоловіки віком до 30 років. Наразі затримані знаходяться у пункті тимчасового утримання Чернівецького прикордонного загону.

Після проведення відповідних заходів їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Порушення або спроба порушення державного кордону». Водію, який перевозив іноземців, попередньо кваліфікують вчинення злочину, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через Державний кордон України».

Реклама

Залишити коментар