Телеканал ТВА став лауреатом Національного конкурсу “Благодійна Україна – 2018”

Телеканал ТВА нагродили дипломом Національного конкурсу “Благодійна Україна – 2018”. 

16 квітня 2019 року у колонній залі Київської міської державної адміністрації відбуласяся церемонія нагородження переможців Національного конкурсу “Благодійна Україна – 2018”.

Національна експертна комісія, Оргкомітет та Наглядова рада Національного конкурсу «Благодійна Україна визначили найкращих благодійників, волонтерів, благодійні організації та практики 2018 року.  Серед учасників конкурсу «Благодійної України-2018» – бізнес, громадські, волонтерські та благодійні організації і спільноти, фізичні особи, дитячі і молодіжні колективи, навчальні заклади, гуртки, об`єднання громадян, засоби масової інформації, тощо з усіх куточків України та світу.

На Національний конкурс «Благодійна Україна – 2018» надійшло 964 заявки у 23 номінації. У  цьому році були введені такі нові номінації: «Місцева благодійність», «Добро починається з тебе», «Платформа добра». Також номінацію «Благодійність у медіа» було розділено на 2 номінації – «Благодійність медіа» та «Медіа про благодійність»; перейменовано номінацію «Громадянська благодійність» на «Благодійник року» та об’єднано в одну номінацію малий та середній бізнес – «Благодійність середнього та малого бізнесу».

Реклама

Залишити коментар