Благодійникам: оберіть на сайті мрію дитини, яку ви можете втілити

Кожен може здійснити мрію дитини, яка перебуває по той бік інтернатного паркану!

Цього року благодійний фонд “Я Майбутнє України” організовує ХI благодійний фестиваль “Буковинська мрія-2019”. Проект спрямований на втілення мрій дітей з дитячих притулків, дітей позбавлених батьківської опіки, дітей-сиріт та дітей з інвалідністю. Дітлахи пишуть листи-мрії, де описують свої найпотаємніші бажання. Цьогоріч 1500 дітей діляться своїми мріями і сподіваються на їхнє втілення.

“Заходьте на сайт www.mriya.cv.ua у розділ листи та обирайте мрію дитини, яку Ви можете втілити. Також Ви можете стати добрим чарівником та зробити подарунок-сюрприз для діток з інтернатів всієї України. Пишіть нам! Мрійте разом з дітьми, обирайте подарунки разом із своїми дітками, читайте їм, про що мріє малеча по ту сторону інтернатного паркану” – заявляє президент фонду Марта Левченко.

Фестиваль відбудеться 5 червня в  готельно-туристичному комплексі “Мигово” (Чернівецька область). Якщо Ви вирішили стати добрим чарівником, надішліть на нашу електронну адресу [email protected] номер мрії, яку Ви бажаєте втілити, а також свої контактні дані або телефонуйте за номером 099-2000-103.

– Правила упаковки:  на еко-упаковці подарунка ОБОВ’ЯЗКОВО вкажіть НОМЕР мрії, ПІБ дитини, назву ІНТЕРНАТУ. (Цьогоріч «Буковинська Мрія» екологічна, тому всі подарунки необхідно обгортати в еко-упаковки).  –  Подарунки надсилати за адресою: м. Чернівці, Нова Пошта, відділення №6 або №1, отримувач – Марта Левченко, мобільний номер для відправки – 0502436971

– Приносити подарунки можна за адресою: м. Чернівці, вул. Вірменська, 21, Пн.- Пт з 10:00-18:00

– Збір подарунків триває до 15.05.2018.

Протягом 2015-2018 років були втілені в життя мрії понад 6000 дітей. Завдяки фестивалю, організатори намагаються розвивати благодійність, об’єднати владу, бізнес та громадськість  навколо благородної мети – допомогти дітям, втілити найзаповітніших мрій дітей-сиріт та дітей з інвалідністю, довести малечі, що вони не самотні, мрії здійснюються і  добрі чарівники існують.  Долучайтесь! Виконуючи дитячі мрії маленьких українців зараз,  ми втілюємо мрію про щасливе, здорове, успішне  життя у майбутньому!

Реклама

Залишити коментар