Олексій Каспрук: Тендер на ремонт вулиці Хотинської відмінили, а що далі – зрозумілої відповіді нема

У Чернівцях на поточний ремонт вулиці Хотинської наразі немає коштів. Раніше у департаменті ЖКГ Чернівецької міської ради анонсували, що на поточний ремонт цієї вулиці виділять три мільйони гривень, а вже 1 квітня тендер на проведення робіт відмінили, бо немає грошей.

Чому ремонт вулиці Хотинської, яка перебуває у катастрофічному стані, досі не зроблений – у дописі Олексія Каспрука на його сторінці у соціальній мережі Facebook.

“Два роки депутаська більшість блокувала навіть виділення коштів на розробку проекту капітального ремонту однієї з найголовніших транспортних артерій міста. Тепер же ставши “владою” брешуть і мутять схеми”, – йдеться у дописі.

Так, у грудні 2018 року секретар Чернівецької міської ради Василь Продан повідомив, що всі технічні вимоги для виготовлення проектно-кошторисної документації капітального ремонту вулиці Хотинської зібрані.

Світлина від Олексій Каспрук.

У лютому 2019 року анонсовано оголошення тендеру на проведення лише поточного ремонту доріг, зокрема, й вулиці Хотинської.

Світлина від Олексій Каспрук.

У березні цього року директор департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Володимир Бешлей повідомив, що збір технічних вимог лише розпочинається.

Світлина від Олексій Каспрук.

Наприкінці березня Бешлей запевняє, що 3 млн. грн. спрямовано на ямковий ремонт вулиці.

Світлина від Олексій Каспрук.

Пізніше було оголошено тендер на виконання поточного ремонту вулиці Хотинської, який згодом скасував замовник.

Світлина від Олексій Каспрук.

Підстава скасування тендера – відсутність фінансування.

“Але подейкують, що тендер скасовано тому, що виграв його не той підрядник. Той, що виграв тендер, хоче асфальт катати, а не відкатувати в кишені”, – написав Каспрук.

Світлина від Олексій Каспрук.

Також Олексій Каспрук пригадав своє інтерв’ю, датоване груднем 2017 року.

Світлина від Олексій Каспрук.

Реклама

Залишити коментар