Журналісти 1+1 заявили про підтримку Порошенка

Журналісти ТСН каналу “1+1” публічно висловили свою підтримку Петру Порошенку після останнього випуску “Права на владу”. 

Ведуча нічного випуску ТСН Юлія Бориско відкрито висловилась на підтримку Петра Порошенка. Таку ж позицію озвучила кореспондент ТСН в Німеччині Наталія Фібриг. Вона порівняла Зеленського з гопником, а також зізналась, що в першому турі голосувала за діючого президента.

“І якщо до вчора мене пригнічувало, що голосуватиму за ПП (Петра Порошенка – Прим.) вимушено і не за покликом серця, то пригнічення більше немає. Вернулась давно забута повага до сильної сторони президента, особливо на контрасті з телефонним співрозмовником. А з повагою до сильної особистості вже значно приємніше за неї голосувати”, – написала Юлія Бориско на своїй сторінці у Facebook.


“Фейеричний гопо-перформанс від Зеленського дозволить мені проголосувати за Порошенка із значно більш легким серцем, ніж це було в першому турі”, – написала Фібриг у Facebook.

Нагадаємо, 11 квітня Володимир Зеленський та чинний президент України Петро Порошенко посперечались у прямому ефірі телеканалу “1+1” через майбутні дебати. Після словесної перепалки шоумен кинув слухавку. Власне така поведінка Зеленського викликала багато критики.

Після цього Олександр Ткаченко, гендиректор групи “1+1 media”, яка належить Ігорю Коломойському, заявив, що телеканал збирається подати до суду на чинного президента Порошенка. Причиною позову він назвав звинувачення на адресу каналу та випадок коли Порошенко “ганебно увірвався в ефір приватної кампанії, користуючись статусом глави держави”.

Реклама

Залишити коментар