Недобоївська ОТГ отримала пожежний автомобіль з Німеччини

Пожежники Хотинського району отримали спеціалізований автомобіль та додаткову амуніцію від мерії німецького міста Корбах. 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України Максим Бурбак.

Він зазначив, що гуманітарну допомогу від німецьких партнерів отримали у п’ятницю, 12 квітня, разом з головою Хотинської РДА Петром Допіряком та головою Недобоївської ОТГ Юрієм Юзвою.

“Вже не вперше місцева громада та українці, які проживають в Німеччині, організовують гуманітарні вантажі для буковинців. Давно хотів особисто подякувати їм за увагу і підтримку України. Велика подяка і нашим українцям, які проживають в цьому мальовничому місті: і від медиків та пацієнтів Хотинської лікарні, від учнів та педагогів Ширівецької школи, а тепер і від пожежників Недобоївської ОТГ, які отримають спеціалізований автомобіль”, – йдеться у повідомленні.

Реклама

  • На фото “керівництво РДА” на передньому плані, а голова Недобоївської ОТГ на другоиму плані за спиною Петра. Постає питання, що зробив він для отримання цієї техники? Він повинен був заберігти своє реному біля Юри підтируючи його як професіонала своеї справи, а не з ухмилкою тримати “сертифікат”. Постидався би “голова”????

Залишити коментар