Смертельна ДТП у Рідківцях: підозрюваному повідомлено про підозру

26-річному мешканцю Новоселицького району повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого та обрано запобіжний захід

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

У середу, 10 квітня, у Новоселицькому районному суді Чернівецької області розглянуто клопотання слідчого, погоджене прокурором Сторожинецької місцевої прокуратури, щодо обрання міри запобіжного заходу підозрюваному у вчиненні смертельної ДТП.

Нагадаємо, 08 квітня цього року, в селі Рідківці Новоселицького району Чернівецької області відбулась дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої зіткнулись два транспортні засоби.

Встановлено, що 26-річний водій малотонажного вантажного фургону марки «Volkswagen Crafter 35», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, рухаючись зі швидкістю 90 кмгод, частково виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення із автомобілем марки «ВАЗ 2109».

У результаті вказаної ДТП 44-річний водій легкового автомобіля отримав тілесні ушкодження несумісні із життям.

26-річному правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України та судом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Прокуратура наполягала на запобіжному заході у вигляді тримання під вартою, тому наразі вирішується питання щодо можливості оскарження рішення суду.

 

Реклама

Залишити коментар